lördag 5 oktober 2013

Första julpyntet!

Jag köpte årets första julpynt idag, på Rusta! Det blev två kylskåpsmagneter, en tändsticksask och ett blockljus - så himla fina är dom! Dock tog jag några fler saker, men lyckades faktiskt lägga tillbaka dom.. för jag ska ju till Gekås/Ullared om ungefär en veckan, och eftersom det ska storshoppas något ofantligt där så måste jag hålla i mina pengar nu.. Men jag är glad att jag kom hem med dessa sötnosar i alla fall.4 kommentarer:

 1. Åh, mysigt med en ny julblogg! Välkommen till "julträsket" ;)
  Ja köp tidningen, jag tycker det var värt det...men det är ju så olika med vad man gillar....men smygbläddra (det har jag sagt till alla nu hahahaha)

  SvaraRadera
  Svar
  1. :) Tack så jättemycket! Här kommer jag verkligen trivas :)
   Jag har turen som jobbar på Konsum på tisdag (då tidningen kommer ut i butik) och jag är ungefär 99% säker på att det kommer vara jag som plockar upp den i hyllan, och även om det inte är det, så kommer den granaterat att smygläsas på rasten ;)

   Radera
 2. Vilka söta magneter! Älskar den som sitter ner. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, dom är verkligen superfina! Det tomte-motivet fanns även på blockljusen och tändsticksaskarna - om jag minns rätt, men jag ville ha lite variation, trots att den är dundersöt! :)

   Radera