fredag 18 oktober 2013

Längtan.

Jag kan verkligen inte låta bli att julpynta lite grann varje dag. Fast egentligen skulle jag vilja kunna slänga upp allt på samma dag - så maffigt skulle det bli! Men det funkar inte så i min värld, jag kan inte vänta till typ december. Vill jag ha jul nu, så fixar jag nästan så det blir jul. Nu. Men dom största sakerna så som julgardiner och alla andra jultextiler får vänta. Kanske till början av november? För längre än så klarar jag nog inte av att vänta.. och eftersom jag tycker att varje jul försvinner så himla fort, så vill jag börja så tidigt som möjligt och bara njuta av det jättelänge. Och jag kan ju tillägga hur tacksam jag är över att ha en pojkvän som struntar totalt i när jag börjar julpynta (eller det hade ju varit kul om han gillade det.. men detta är bättre än om han hade hatat det!), så man slipper massa negativa kommentarer och klagomål.


4 kommentarer:

 1. Jag känner precis som dig! Julen är ju över så himla fort så det gör ju inget om man fuskar och börjar den lite tidigare!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tur att jag inte är ensam! Men får alla sommarälskare ha sommar i flera månader, borde jag ju få ha jul i flera månader ;)

   Radera
 2. Haha, det är typ samma med min pojkvän, så länge han får spela tv-spel så får jag "jula" hur mycket jag vill! ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha! Nästan exakt samma här! Tv-spel och fiske ;)

   Radera