tisdag 29 oktober 2013

LCHF-lussekatter.

Igår gjorde jag lussekatter (med saffran såklart!), och åh va gott det var! Detta receptet ska självklart göras igen, närmare jul. Synd bara att russin inte är allt för LCHF-vänliga.. men kan kanske råka trycka i två i varje nästa gång jag gör dom?









8 kommentarer:

  1. Spännande! Smakade dom ungefär som vanliga lussebullar eller? LCHF har jag testat typ 5 dagar, tyvärr höll jag inte ut speciellt länge då kroppen blev totalt av :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag tycker dom smakar som vanliga :) men saffranen gör nog väldigt mycket!
      Jag förstår dig faktiskt! Jag hade hjärtklappningar, skakningar och mådde skit dom första veckorna, men jag höll ut, och nu mår jag bättre än någonsing :)

      Radera
  2. Åh dom ser jätte goda ut, blev allt sugen på lussekatter nu :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hihi :) jag kollade på Pelle Svanslös julkalender, och där gjorde dom lussekatter och då var jag Tvungen att göra det!

      Radera
  3. Oh vilken fin blogg du har! Trodde jag var ensam om att sätta upp julsaker i oktober! Jul och snö är bäst!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack :) Åh va kul! En till riktigt julnörd!

      Radera
  4. Men gud vad goda dom ser ut! Vill också ha nybakade lussebullar!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det var dom! :) Men dom var faktiskt godast när dom hade kallat lite - då smakade dom inte kokos (av kokosnötsmjölet).

      Radera