onsdag 23 oktober 2013

Mitt jul-kök.

Jag kunde inte hålla mig.. det gick inte. Men självklart ska granen ha mer pynt - lila och silvriga julgranskulor, mer glitter osv. Åh, jag älskar verkligen min lilla, vita julgran. Och varje gång jag tittar åt höger från datorn, så ser jag den vackra skapelsen som lyser så fint i köket. Jag älskar't! Och att gå in i köket och se alla julsaker ska vi inte tala om, SÅ mycket julstämning så man blir helt julpirrig i hela kroppen. Det finns verkligen inget bättre än ett julpyntat hem!


2 kommentarer:

 1. Vad fint det är! Jag har inte plats med en gran i min kokvrå men det skulle vara väldigt mysigt... jag får nöja mig med en ljusslinga i förnstret:) Skönt att se att jag inte är den enda som vill börja julpynta så smått. Jag vill kunna njuta av julen så mycket som möjligt innan, för innan man vet ordet av så är den förbi och det är 12 långa månader till nästa jul... Förresten, jag har inte riktigt sett poängen med en vit 'modern' plastgran förut, men dina bilder får mig att ändra uppfatting-den är riktigt snygg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack :) det var bara tur att jag kom på att jag kunde ha det så här - för mitt "kök" är megalitet också. Åh, ljusslinga i fönstret är INTE fy skams - nästan det bästa ju! Jag kan dock inte ha det i köket.. har bara ett snett, litet takfönster. Så där är jag avundsjuk på dig :)
   Va bra! En till som börjar redan nu. Känns skönt ja :) och ja, jag håller med! Varje så känns det som julen bara försvunnit, och man har missat allting. Men inte i år inte! :)
   Näämen tack så jättemycket! Jag ska dock piffa upp den mer, eller "förstöra" den, genom att ha massa mer pynt i den. Bara en vit gran med ljusslinga - så som jag nästan har nu, är riktigt snygg i sig. Men jag älskar ju julgranspynt, så det måste upp ;) och mer glitter förstås!

   Radera