fredag 4 oktober 2013

Om mig.


Hej! Eftersom jag har blivit registrerad på julbloggar.se, så tänkte jag skriva en lite längre presentation om mig själv (och måste även tillägga hur kul det känns att vara med på julbloggar.se, - kul att vara en del av något, vara på ett ställe där likasinnade skriver, vara på ett ställe där julen är i centrum. Så underbart).

Jag heter alltså Anna, fyller 24år på världens nästbästa dag; Juldagen - och nej, jag får nog inte mindre julklappar/födelsedagspresenter än andra :) Jag bor i Tanumshede på västkusten - mellan Uddevalla & Strömstad, tillsammans med pojkvännen Micke och katterna Tjocken & Errol - mina ögonstenar.

Min mamma och pappa bor i Göteborg, och jag saknar dom varenda sekund, därför är det skönt att det inte är Jättelångt dit. Jag har två storebröder, den äldsta bor i Uppsala och den mellersta vet ingen vart han är - han gillar visst att ha det så.
Jag jobbar extra på Coop Konsum sen 2009, och även på Västerby Handelsträdgård sen förra året - kan tillägga att jag skulle göra Allt för att få en fast anställning där. Insåg alltså 2012 att trädgård var ett av mina största intressen, dock har jag själv ingen trädgård, bara en fullproppad balkong - där det ska julpyntas till max om någon månad!Jag är född på Södermalm i Stockholm och bodde där tills jag var sju år, då flyttade vi till Hamburgsund (en biltur på tjugo minuter härifrån Tanumshede), eftersom mammas släkt bor där. Och varje sommar tar jag och pojkvännen en helg i världens finaste stad (Stockholm), bara för att få känna nostalgi och andas luften som jag andades när jag var liten.

Mitt tredje största intresse (förutom julen & trädgård) är tatueringar. Jag har tre, lila liljor, ett hjärta som det står mamma i, ett hjärta med pappas efternamn över, en liten stjärna, en kinesisk drake, en älva med fjärilsvingar, en Kapten Röd-textrad (Ju mer dom spottar på mig, desto snabbare kommer jag blomma) och sist men Inte minst: En tiger över hela ryggen. Och jag har massa idéer om hur mina nya ska se ut (min nästa kommer bli julinspirerad).
Jag började med LCHF den 28 juli i år för att må bra, inte för att gå ned i vikt - dock gick jag ned ungefär tre kilo dom första dagarna och står nu fast på min idealvikt, precis där jag vill vara. Men som sagt, har denna livsstilen för att må bättre, vilket jag verkligen gör; är piggare, är mättare längre, många fysiska problem har försvunnit och jag sover bättre på nätterna. Största pluset är dock att jag lagar all mat från grunden.


Så. Nu hoppas jag att ni har fått lite mer insikt i vem det är som skriver på den här julbloggen, och jag hoppas att ni kommer att fortsätta att läsa om mina förberedelser inför världens bästa högtid. Och kanske råkar ni slänga iväg en kommentar då och då, det hade gjort en liten julnörd väldigt glad :) tack för mig!
2 kommentarer:

  1. Hej! Jag är också ny julbloggare och jag tycker det är jättekul! Jag diggar din julgran, jag är ett stort fan av okonventionellt julpynt!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej! :) Och välkommen in i denna världen, du också. Här känns det som att man kommer att trivas så himla bra! Åh tack, är riktigt nöjd med den faktiskt - ska dock kolla efter julgransmatta och så, på Gekås, men annars är den perfekt, enligt mig :) och kul att andra gillar den också! Jag gillar allt julpynt. Gammalt, nytt, konstigt, glittrigt osv osv osv - så det ser nästan ut som kaos här hemma, men jag trivs!

      Radera