fredag 11 oktober 2013

Resultat.

Jag ställde frågan: Vilken av dessa julblommor är din favorit? här på bloggen. Och hyacinten vann med femtio procent av rösterna och sen julstjärnan med tjugofem, och amaryllisen med sexton. Och allra sist, med åtta procent av rösterna, kom julrosen. Ett resultat som faktiskt var väntat, i alla fall det med att julrosen kom sist. Känns som den inte alls är lika populär som dom andra tre blommorna.. Förresten, när börjar ni köpa hem era julblommor? Som ni vet så har jag ju redan köpt en amaryllis, dock har jag inte köpt hem det så tidigt förr. Men nu var dom så fina och så såg dom så ensamma ut där bland det icke-befintliga julpyntet, så jag var tvungen.


En ny fråga är uppe. Svara gärna!
4 kommentarer:

 1. De hade så fina rosa julstjärnor på ica i veckan, tänkte jag skulle köpt en igår, men då var de slut, så jag får vänta tills de får in fler! Och bästa julmusten är Grebbestad, det borde väl du veta! ;P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi har sådana på jobbet (Konsum), superfina, som man även stödjer Rosa Bandet om man köper dom. Dock är det ju höststjärnor - en tåligare variant av julstjärnan :) Meeeeeeeeh!!! Så irriterande >< jag frågade pojkvännen och hans bror vilka fler sorter julmust det fanns, och dom nämnde Grebbestads, men jag trodde inte det var ett stort märke..

   Radera
  2. Vet faktiskt inte hur stort Grebbestad är, men här i Göteborg är den lätt att få tag i. Dock hade föräldrarna svårt att hitta den för två år sedan i Jönköping, när jag beställde det till julbordet, men förra året fanns den även där... Jag gillar att den inte är så himla söt!

   Radera
  3. Jo iofs, Göteborg är ju inte Jättelångt härifrån, så låter rätt logiskt att det går hyfsat lätt att få tag i där :)
   Ja, det är ju jättebra! Jag kommer dock inte ihåg hur den smakar..

   Radera