fredag 22 november 2013

Juliga fönster.

En av dom viktigaste sakerna på hela julen (vintern!) är ljus, ljus av alla dess slag. Adventsstakar, adventsstjärnor, ljusslingor, värmeljus osv. För hur skulle man annars stå ut i flera mörka, gråa (innan snön kommer..) månader om det inte dessa skönheter fanns och lös upp allting?


4 kommentarer:

 1. Håller med dig! + att julbelysningen ger ett väldigt fint och varmt sken :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det gör ju det :) väldigt stor skillnad på det vita skenet och det gula. Det gula är mycket varmare och mysigare - fast i min vita julgran t.ex. så måste det vara en vit ljusslinga.. gult hade bara sett konstigt ut :)

   Radera
 2. Nej men... Har du redan satt upp stjärnorna??? Själv försöööker jag hålla mig till advent... men tjuvstartade med en julgrupp hyacinter idag och band faktiskt dörrkransen också, men har inte bestämt mig om jag ska hänga upp den än eller kanske får den stå på balkongen (så mossan håller sig fin) en vecka till... Vad tycker du, julexperten??

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, julexperten. Tack, dagens komplimang :) jag säger till dig som till andra: Kör, bara kör! Det är jul bara en gång om i året, så då får man börja i tid :)

   Radera