tisdag 21 oktober 2014

FYRTIOEN JULBLOGGARE!

Ursäkta för att det har dröjt, men nu är den juliga Sverige-kartan färdig (men finns det någon mer som är intresserad av att vara med, så är ni självklart fortfarande välkomna. Klicka på kartan för att komma till frågorna, som ni måste svara på för att vara med!). Trettio julbloggare (28+2 som jag missade att markera...) blev vi förra året, och i år har det alltså kommit till elva till! Så himla roligt. Välkomna!Jag är lika glad i år som förra året att vara en del av detta, att vara en del av det juliga och vackra, det som alla negativa inte ser. Den där julkänslan som nästan är helt obeskrivlig. Här är jag lycklig.

4 kommentarer:

 1. Kul att vara med på kartan (Gävle)! Jag håller med dig; här mår man alltid bra:) Kommer sakna jullbloggsvärlden är julen är slut...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag med! Det blir så tomt då.. men vi får vara glada för den tiden vi har tillsammans, det är ju ändå några månader :) och om ett år är det dags igen!

   Radera
 2. Så roligt att få vara med på kartan! Du har ingen lista eller variant på kartan där man kan se vilken blogg som befinner sig vart på kartan? Hade varit kul att se vilka som är i närheten av där man bor :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Väldigt smart idé! Men enda stället som det är samlat på, är där alla har svarat på frågorna, tyvärr. Fast jag kan självklart försöka få ihop en lista någon gång, men kan inte svara på när det blir.

   Radera