tisdag 18 november 2014

LCHF-pepparkaksfudge.

Förra julen blev jag helt frälst i att göra fudge a la LCHF, och i år provade jag att göra pepparkaksfudge igen. Nu ställde jag bara in den i kylen över natten, så den stelnade inte (får prova med frysen nästa gång, och kanske puttra lite längre?), men det var som att äta pepparkaksdeg. SÅ GOTT. Och eftersom jag inte äter vanlig pepparkaksdeg, så var det extra lyxigt. Receptet är väldigt enkelt: Smör, grädde, sötströ & pepparkakskrydda. Förra året gjorde jag även en variant med saffran och en med lakrits/flingsalt. Saffranen ska jag helt klart göra igen, och även kokostoppar med saffran! MUMS! På tal om saffran: Idag lagade jag fisksoppa med just det, och vilken underbar doft det blev i huset. Jag älskar saffran!


1 kommentar: