fredag 11 oktober 2013

Amaryllis & vinterbalkong.

Min amaryllis har växt tills sig bra - nu gäller det bara för mig att Inte vattna den.. Jag brukar alltid lyckas vattna lökväxter alldeles för mycket, så dom blir jättelånga. Inte jättesnyggt - framförallt inte när jag gör det med hyacinter.. Men just nu ser amaryllisen i alla fall bra ut, den har ju blivit tillräckligt lång för amaryllisstödet, så det är ju perfekt!

Jag skickar även med några bilder på min älskade höst/vinterbalkong (ja, jag älskar prydnadskål). Vad är då mina jul-planer där ute: Jo, först ska det fästas granris runt den stora, blåa "krukan" och även på hela räcket runt balkongen + rött band & ljusslinga. Och på kortsidan som vi inte ser, där ska julgranen stå. Jag längtar så tills jag får dit den. Men det bästa med balkongen är nog att dom fem ljuskloten är vintertåliga! Tänk er dom lysandes i snön!4 kommentarer:

 1. Vilken smart hållare för Amaryllisen, vart har du köpt den?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj. Det kommer jag tyvärr inte ihåg :/ men ska hålla ögonen öppna ifall jag ser någon liknande någonstans.

   Radera
 2. Vilken härlig blommade vinterbalkong du har=)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack :) det blir dock lite mer variation och lite fler blommor på våren/sommaren - och då finns det även en grill, en bambuvägg och en fontän där ute ;) men just nu längtar jag bara tills ljusslingorna kan sättas upp och snön kommer!

   Radera