torsdag 13 november 2014

Min älskade julgran!

I tisdagsmorse var en journalist från Göteborgs-Postens bostadsbilaga hemma hos mig och vi gjorde en liten julintervju. SÅ himla roligt! Och på måndag publiceras den! Dock så måste jag tillägga att jag INTE är van att få andras kameralinser i ansiktet.. jag brukar för det mesta ta selfies eller fotografera andra personer eller saker. Så jag ser troligtvis rätt stel ut, men jag hade väldigt roligt. Och så kul att journalisten inte direkt hade några svårigheter att se vilket hus han skulle till, då jag hade tänt ALLT; alla adventsstjärnor, alla granar (jag har fem stycken.. dock två utan ljus i), alla ljusslingor och några levande ljus - jag skulle skynda mig till jobbet direkt efter intervjun så ville inte riskera att missa att blåsa ut något ljus ifall jag tände för många. Och självklart hade jag julmusik i högtalarna!

Här är en av mina älskade julgranar,
MIN FAVORIT:


8 kommentarer:

 1. Superfin!!!
  Och va roligt med en intervju, jag blev också intervjuad förra året. Superkul, men svårt att inte se just stel ut framför kameran =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Haha, ja jag insåg det. Ser jättestel ut på fotot.. men det var hur kul som helst :)

   Radera
 2. Åh kul, jag ska också vara med framöver!:) Min julhörna är dock mycket fulare än din:(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej då! Allas julhörnor är fina på sitt sätt :)

   Radera
 3. Wow vad mysig gran och belysningen + dekorationerna och så öppen spis också! Så kul att du blev intervjuvad också :D har du satt upp sakerna redan? Jag funderar på det lite :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack :) är jättenöjd med allt!
   Jag satte upp första julsaken i slutet av augusti ;) haha! Så ja, allt är klart nu!

   Radera
 4. Vilken underbart härlig gran och vad mysigt det ser ut.

  SvaraRadera